BEHANDELMETHODE

Tijdens de massage oefen ik wisselend een diepe druk of ontspannende aanraking uit op de reflexzones onder uw voeten, vaak neem ik ook de onderbenen mee in de massage. Er zijn verschillende massages waar ik uit kan kiezen om uw klacht zo goed mogelijk te behandelen.
 
Afhankelijk van de massage die ik kies gebruik ik (geen) massage olie.
 
De druk die op de zones wordt uitgeoefend kunt u wisselend ervaren. Enerzijds als prettig en ontspannend, anderzijds kan de aanraking ook gevoelig of zelfs pijnlijk aanvoelen op een zone die om aandacht vraagt of correspondeert met uw klacht. Indien een aanraking pijnlijk aan voelt zal de pijn maar kort aanwezig zijn. Iedereen gaat aan het eind van de behandeling altijd met een heerlijk ontspannen gevoel naar huis.
 
Tijdens een massage kunt u het koud of warm krijgen, u kunt tintelingen voelen, emoties kunnen opkomen. Na een massage kunt u vaker ontlasting hebben of uw ontlasting kan veranderen van geur en samenstelling. U kunt zich moe of juist vitaal voelen, emoties kunnen opkomen, u kunt beter slapen of misschien meer dromen. Alles kan en alles is goed. Elke gewaarwording en reactie mag er zijn en zal worden gerespecteerd.
 
Een grote kracht van de voetreflexzonetherapie ligt in het bewust en met aandacht aanraken en aangeraakt worden.